fredag 28. januar 2011

Auksjon til inntekt for Stine Sofies Stiftelse

SsSsS - Lille Design har tatt et initiativ til et flott prosjekt som vi med glede støtter opp om!Utdrag fra arrangementets side:
"Vi har lyst til å gjøre en forskjell, og vi ønsker å ha alle dere med oss. I perioden 09-13.02.2011 ønsker vi å avholde en auksjon på facebooksiden til vår familiebedrift, der inntektene uavkortet går til Stine Sofies Stiftelse. Vår butikk er liten, men vi bidrar med alt vi kan. Dere kan også bidra om dere ønsker på mange ulike måter:

1. Donere gjenstander til auksjonen, enten hjemmelaget eller kjøpt: Kanskje dere kan ha en hyggelig stund med barn, familie og venner og lage noe som kan være med i auksjonen? Ett bilde, ett par votter, en liten kjole - alt som noen kan syntes er verdt å ha i sitt hjem og i sin familie. Ideene og mulighetene er mange - her er det kun deres egen fantasi som setter en stopper.

2. Spre ordet til deres arbeidsgivere, fortell det i barnehagen til barna deres, si det videre til deres medstudenter. Dersom de vil bidra med noe til auksjonen vil det være helt fantastisk!

3. Kontakt lokalavisen eller annen media - er de interessert i det som kan bli den første (som vi vet om) og største auksjonen på ett sosialt medie som facebook? Jo flere som får kjennskap til auksjonen, jo flere kan bidra og jo flere kan by = jo mer penger får vi sammen gitt til Stine Sofies Stiftelse.

4. Send denne informasjonen om auksjonen som en e-post til dine venner og din familie, vil de bidra til auksjonen? Vil de spre ordet videre?

5. Ta en tur innom Stiftelsens hjemmeside og la dere bli opplyst om mange barns hverdag, enten her på facebook eller på deres nettside. Stiftelsen har igangsatt en kampanje ved navn "For barnas beste" - en kampanje de fleste bør få med seg.

Vi trenger all den hjelpen vi kan få fra så mange som mulig dersom vårt mål skal bli til virkelighet. En og en er vi små, men sammen kan vi virkelig bli store, og virkelig gjøre en forskjell. Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å bidra med å videreformidle informasjon eller å bidra med gjenstander til auksjonen.

Kontaktinfo SsSsS - Lille Design:
sssss.lilledesign@gmail.com
www.lille-design.blogspot.com
Vår Facebook side: http://www.facebook.com/pages/SsSsS-Lille-Design/355841768626

Kontakt og info Stine Sofies Stiftelse:
http://stinesofiesstiftelse.no/
http://www.forbarnasbeste.no/

Vi håper så mange som mulig vil bidra til at dette kan bli en suksess og at Stine Sofies Stiftelse for mest mulig penger til å fortsette med deres arbeid for å bedre barns hverdag.

Takk for at du tok deg til til å lese gjennom dette,

Mange klemmer fra Familien S ♥ "

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar